Week van de hoogbegaafdheid

Deelnemer : Week van de Hoogbegaafdheid

Wat kun je van Smeets Coaching verwachten in de week v HB

1)  Spelenderwijs je denkpatronen ontdekken ( volwassen, ouders, )

Ben je benieuwd, hoe je door middel van een gezelschapsspel, je denk- ( en andere) patronen kunt ontdekken? Wil je eens iets anders doen, dan een “gewoon” gesprek”.  Spelenderwijs inzicht in jezelf krijgen. Je verrast jezelf. Kom spelen ! 30 minuten exclusief voor jou voor € 35,- tijdens de Week van Hoogbegaafdheid.  ( Ga je daarna verder met je inzichten en wil je ook gecoacht worden met het spelen van spellen?  Dat kan uiteraard.  Je investering van 35,-  wordt in mindering gebracht op je vervolgtraject.

NB:  Je speeltijd wordt met liefde voor je gereserveerd. We gaan samen een commitment aan, bij afzegging minder dan 48 uur voor aanvang van de afspraak of wanneer je niet komt,  ben je akkoord, dat je een factuur voor de ingeplande tijd ontvangt.

Data

9 maart :  1100-1600

12 maart  10-16 : vol        tussen   1930- 2100: beschikbaar

13 maart 10 – 12 : vol      14-16 u : beschikbaar

14 maart 14- 16

15 maart 10- 12 :  vol        14- 16u : beschikbaar

16 maart :  1100 – 1600

aanmelden via   Contact

 

2)  ONLINE  introductie voor Professionals: Coachen met Spellen

In een ontspannen setting coachen laten mensen makkelijker zien, wat hun denk- en gedragspatronen zijn.   Met spellen spelen is een fijne manier om zowel te ontdekken als ook om te coachen.

Nieuw gedrag leer je sneller aan, wanneer het op een leuke manier kan.  En juist hoogbegaafden zijn gevoelig voor omgeving en de manier waarop je kunt leren.

Kinderen spelen over het algemeen graag spelletjes, en het is verrassend hoeveel volwassenen, dat ook graag doen.

Op verschillenden momenten tijdens het coaching traject kun je spellen spelen;   In het begin om de relatie tussen jou en client op te bouwen,  tussendoor om zowel te ontspannen en tegelijkertijd te oefenen en daarnaast levert het je direct weer nieuwe informatie op, waar je mee verder kunt.

Laagdrempelig met een hoge impact!

Deze introductie workshop is voor coaches en therapeuten, die graag meer willen weten hoe je met spellen kunt coachen.  Je krijgt informatie over de tweedaagse “coachen met spellen , die in mei start.   Uiteraard is er tijd om je vragen te stellen.     Max 15 deelnemers per keer.

Data:     13 maart : start om 20.00 u. tot 21.00 u  online

14 maart:  start om 11.00u   tot 12.00u   online

inschrijven : Contact